Despre noi

Suntem prima sala din Romania creata pe conceptul „white collar boxing”, de mare succes in Occident, in special in UK si Statele Unite.

Asociatia sportiva “White collar boxing Bucuresti” organizeaza cursuri de box adresate persoanelor cu joburi in profesii de top, corporatisti, antreprenori, avocati etc care vor sa practice boxul intr-un mediu civilizat care sa le permita sa nu mearga a doua zi la birou cu ochii umflati.

Este un sport ca oricare altul si este deschis oricui doreste sa-si mentina forma fizica si, in plus, sa invete sa se apere.

Oricine se poate inscrie, indiferent de varsta sau de nivelul de cunoastere al boxului.

Antrenamentele se desfasoara sub conducerea antrenorului atestat Robert Cristea,boxer profesionist. Ele sunt structurate respectind programa antrenamentelor pe care le face un boxer profesionist.

Antrenorul este un  pentru toti cei inscrisi un ”personal trainer”, adaptand intensitatea si tehnicile predate nivelului de pregatire individuala.

Locatia salii este ideala pentru cei care lucreaza in Bucuresti in Pipera si este dotata cu toate cele necesare desfasurarii antrenamentelor (saci de box, ring, perne fixe), vestiare, dusuri cu apa calda.